Kalender

 

10. februar 2018

 

Godt nytår. Ser frem til forår.

 

Krukkeriets keramik, vil være til salg, i butikken Tusindfryd, på Nørregade i Løkken, i hele uge 7. Åben 11-16.

 

Krukkeriets keramik skal med på udstilling hos Brædstrup Kunstforening, d. 4.-22april, i Tinghuset i Brædstrup, sammen med Birthe Nissens malerier. Birthe tog mig med. Tak!

 

Den 23.april og maj med, udstiller jeg noget keramik hos en kunstforening på Karup flyvestation.

 

 

14. november 2017

 

Krukkeriet findes på julekunsthåndværkermarked, i pakhuset i Viborg d. 1., 2. og 3.dec. Pakhuset finder man bag Mathiascentret, langs p.-plads, nedenunder Café Cafredina. Her vil være gode muligheder, for at finde de dejligste juleting og julegaver, fra de flotte stande i 2 etager, med lækkert håndlavet design/kunsthåndværk. Eksakt info om tidpunkter og adresse, findes på Facebook. Søg: Jul i Pakhuset.

 

8. dec. findes Krukkeriet også i Bjerringbro, Torvegade 6, i KunstVærket, hvor Dorthe Cristensen m.fl. har atelier og galleri. Dorthe har også lige nu et lille udvalg af Krukkeriets keramik.

 

Arrangementet 8.dec, sker fra kl.13-20. Vi vil være nogle kunstnere og kunsthåndværkere, som holder marked. (Men vi kan godt være flere, kontakt mig blot, hvis du laver noget interessant og kan komme og lave en stand) KunstVærket er også på Facebook.

 

 

29. september 2017

 

I starten af oktober, vil butikken Tusindfryd, på Nytorv i Viborg, forhandle mit keramik. Jeg laver noget nyt og anderledes her til.

 

Butik Tusindfryd lever op til sit navn: Flotte rum med butik og café - et sandt slaraffenland af skønne sager. Billedkunst m.m. af indehaver Marianne Hougaard og meget forskelligt kunsthåndværk, bl.a. keramik og smykker, lækkert tøj af naturmaterialer og andre slags specialiteter. Et besøg i "Tusindfryd" betyder inspiration og oplevelse!!

 

14.-22. oktober (i efterårsferien), forhandles den sædvanlige udgave af mit keramik, fra butik "Tusindfryd" i Nørregade, i Løkken, Nordjylland. Åben i denne periode fra kl.11-16.

 

28. oktober, er der et kunsthåndværker marked i Gjern kulturcenter, som jeg deltager i. Info om arrangementet og deltagere, findes ved at besøge www.kunsth.blogspot.dk

 

 

 

26. juli 2017

 

26. og 27. august er der Åbne Atelierdøre hos kunstnere i Silkeborg og omegn. Der er info om hele arrangementet, på websitet aabneatelierdoere-silkeborg.dk. Der kan man også se præsentation af alle deltagere og fotos af værker. Det er jo i weekenden 26. -27. man kan besøge os, og lige her i Frederiksdal vil der være 4 kunstnere. Her hos mig vil der være mit keramik, strik, redesign o.a. (i hvert fald er det planen.)

 

30. marts 2017

 

Jeg deltager som gæsteudstiller i Åbne atelierdøre for Viborg og omegn i weekenden 10. og 11. juni. Jeg er gæst hos Galleri Subrosa, Gl. Skivevej 14 a, 8800 Viborg, hos skulptør Johan Kallmayer. Dejligt sted med gårdhavemiljø, 5 deltagende kunstnere og masser af atmosfære. Se mere om hele arrangementet www.aabne-atelierdoere.dk

 

I juli måned, weekenden 22. og 23., deltager jeg på Næsgårdmarked ved Grenå. Info på hjemmesiden: www.naesgaardmarked.dk

13. december 2016

 

Ny hjemmeside :)

 

 

3. november 2016

 

Jeg deltager med stand på julemarked, på Kirsebærgården i Svejbæk: Svejbæk søvej 30, 8600 Silkeborg, klokken 10.00-16.00 i weekenden til 1. advent, som er lørdag d.26.nov. og søndag d.27.nov. Mere info om arrangementet kan man få, ved at besøge facebooksiden: Julemarked på Kirsebærgården.

 

Glædelig juletid.

 

 

3. juli 2016

 

Med travlhed i krukkeriet blev juni hurtigt til juli. Den kommende kalender ser ud som følger.

 

Jeg deltager i åbne atelierdøre, Silkeborg. Her skal jeg udstille på Kirsebærgården, Svejbæk Søvej 30, 8600 Silkeborg, sammen med Bente Astrup og Birthe Høilund. Dette sker i weekenden 20. og 21. august. Der er info om det hele arrangement, tidspunkter og alle deltagere på www.aabneatelierdoere-silkeborg.dk.

 

 

Søndag d. 28. august deltager jeg på Husets kunsthåndværkermarked i Aalborg. Det foregår i gården ved Huset - Hasserisgade 10, 9000 Aalborg, kl.10.30-16.00. Se evt. www.huset.dk.

 

I weekenden 1. og 2. oktober deltager jeg på Ry Kunstforenings sommerudstilling. Det foregår på Ry højskole, i teatersalen. Mere info om tid og sted på www.rykunst.dk.

 

 

Søndag d.30. oktober deltager jeg på et kunsthåndværkermarked i Egå. Det foregår hos FIT&SUND, Ådalsvej 27, Risskov og åbner kl.. 11.00.

 

 

Så langt, så godt. Hav en god sommer.

 

 

23. Marts 2016

 

Det ny år tegner fint. Får jævnligt besøg af rare kunder. Og lige nu har jeg udstilling i en montre på regionshospitalet i Randers. Lidt andet forskelligt er også planlagt for dette år. F.eks. deltager jeg som gæsteudstiller i Åbne Atelierdøre for Viborg og omegn i juni og i Åbne Atelierdøre i Silkeborg i august. Sidst i oktober deltager jeg på et kunsthåndværkermarked i Egå. Regner også med at skal deltage på et marked i sept. Jeg beskriver de nævnte arrangementer mere præcist, i min næste log, i starten af juni.

 

 

 

 

Hesselskovvej 3

8520 Kjellerup

Tel : 61278822

E-mail: krukkeriet@live.dk