Info

Om krukkeriet.

 

 

 

Joan Odgaard, det er mig, født i 1961 på Sjælland. Krukkeriet er min mikrovirksomhed i mit hus i Frederiksdal, 15km nordvest for Silkeborg. Mit hus har jeg købt i 2009. I kælderen har jeg mit værksted og et lille showroom med indgang fra gaden.

 

Velkommen her på siden og i krukkeriet. Jeg håber at kunne vække din interesse

Mit keramik

Jeg fremstiller kopper, kander, skåle o.a. af blåler, som er en råvare vi har i vores egen undergrund. Jeg dekorerer med lerfarver/begitninger og glaserer med klar glasur. Mit keramik har personlighed og kan bringe skønhed ind i din hverdag. Mit keramik går i opvaskemaskine.

 

Jeg formgiver blødt afrundet, enkelt og sluttet. Jeg dekorerer overfladen med farver og mønstre. Inspiration til dekoration får jeg fra naturen, textiler, andre kulturer og farvetrends i tiden. Mit keramik er helheder som tilsammen kan kombineres til andre og nye helheder. Der er en “rød tråd” gennem mine ting.

 

Der ligger fotos af mit keramik under fanen galleri. Hvad jeg har til salg kan være lignende/er i samme stil, men er ikke det samme. Dels er tingene altid lidt eller meget forskellige fra hinanden og dels kan det være solgt ud. Der kommer også nye idéer til mønstre og farver, som jeg må forfølge. For tiden laver jeg 4 slags farvekombinationsserier: "Sort-hvid" med forskellig blå eller lysgrøn indeni. "Frisk blå" som er forskellig blå med hvid udenpå og lysgrøn indeni. "Blid blå", samme men med forskellige blå indeni. Og "Grøn" en olivengrøn og hvid med kobbergrøn indeni.

 

Hvis du har set noget som nu er udsolgt, kan jeg lave noget "der henad" på bestilling. Det kan tage 4-8 uger at udføre. Priseksempler: Kopper: 175kr-225kr. Flødekander fra 225kr. Større kander fra: 350kr. Ring, sms eller skriv, hvis du ønsker nærmere prisinfo.

 

Med i min "rygsæk" har jeg en bachelorgrad i kunsthistorie. Jeg har deltaget på censureret kunsthåndværkermarked i 2010 og 2011, samt i efterhånden mange andre markeds- og udstillingssammenhænge. Som keramiker er jeg mest autodidakt. Jeg har lært noget om ler og drejeteknik af keramiker/pottemager Viggo Hummel. Jeg har siden da øvet mig længe i at dreje (det tager sin tid at lære), og øvet mig i at bruge lerfarven på min egen måde - den er blevet "mit" materiale - for så at nå mit eget udtryk/produkt.

 

Om mine ting er der blevet sagt: At ”det er unika”, samt ”autentisk”, ”tidløst” og ”moderne almue”. Tak for det!

 

 

Hesselskovvej 3

8520 Kjellerup

Tel : 61278822

E-mail: krukkeriet@live.dk